GPS kalauz

Navigációról kezdőknek és vérprofiknak. Hogy el ne tévedj a navigáció útvesztőjében!

Kedvenc blogunk

Egy kis lazításnak ajánljuk:

Lényeg a lényeg blog

Árukeresés

How much is my blog worth?



My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Az év karácsonyi ajándéka

08:59 :: rc

Idén már a Mikulás is GPS-el közlekedhet Svédországban, miután az északi országban a navigációs kütyü hivatalosan a "2007-es év karácsonyi ajándéka" lett. A első számú svéd kereskedelmi kutatóintézet, a HUI 1988 óta nevezi meg az "Év karácsonyi ajándékát". Állításuk szerint a címet idén azért a GPS kapta, mert az az évek során egy drága és bonyolult eszközből olcsó és felhasználóbarát útitárssá lett.

Az intézet adatai szerint a navigációs eszközök eladása az elmúlt év során az egekbe szökött, egy év alatt 138%-os növekedést produkálva. Az előző években egyébként az év ajándéka címet rendre a hangoskönyv (2006), a póker szett (2005) illetve a síkképernyős tévé (2004) kapta.

1 komment

Címkék: gps karácsony svédország ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://gpskalauz.blog.hu/api/trackback/id/tr37229250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2018.12.16. 21:15:29

Idén a Mikulás nálam nem járt, biztosan nem volt GPS eszköze. bár már az okostelefonokon is van GPS, szóval picit berágtam az öregre. Egyébkét valóban hasznos ajándék, én még SEMMIT sem vettem és már december 16 www.ujsagomat.hu/extreme-digital/karacsonyi-ajandekok-hetfotol-10-12-2018/ online shopokban nézek, de szerintem nem jön meg időben
süti beállítások módosítása