GPS kalauz

Navigációról kezdőknek és vérprofiknak. Hogy el ne tévedj a navigáció útvesztőjében!

Kedvenc blogunk

Egy kis lazításnak ajánljuk:

Lényeg a lényeg blog

Árukeresés

How much is my blog worth?



My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Kezdőknek: Mennyire bonyolult ez az autós GPS dolog?

20:15 :: rc

PNA esetében (tudod, ez volt a „szappantartó alakú képernyős térkép”) szóval PNA-val baromi egyszerű. Beülsz a kocsiba, bekacsolod a jószágot, berakod a tartójába és bepötyögöd ahová menni szeretnél. Ez lehet egy cím, de akár egy étterem is, mivel egyre több ún. POI vagyis érdekes/fontos pont van a térképekben.

Eközben a ketyere már bőszen keresi a kapcsolatot a műholdakkal, ami alapján kiszámolja, hogy hol vagy (ez általában max. 1-2 perc) és már mehetsz is. Fontos, hogy ehhez a cucc lássa a műholdakat – ezért szokott a szélvédő alatt lenni. Meg persze hogy te is lásd:)

Ha PDA-t veszel, akkor annyival bonyolultabb a dolog, hogy el kell indítani a navigációs programot a kütyüdön. Egyébként minden tökugyanaz. Ha pedig már meglévő okostelefonhoz vettél GPS vevőt, akkor…  …még be kell még kapcsolnod azt is. Na. Ennyi.

Szóval, ilyen egyszerű. Ezt még az asszony is meg tudja tanulni… Csak aztán adja vissza a kütyüdet, amikor szükséged van rá!

Szólj hozzá!

Címkék: pda kütyü gps hogyan kezdő okostelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://gpskalauz.blog.hu/api/trackback/id/tr93189263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása