GPS kalauz

Navigációról kezdőknek és vérprofiknak. Hogy el ne tévedj a navigáció útvesztőjében!

Kedvenc blogunk

Egy kis lazításnak ajánljuk:

Lényeg a lényeg blog

Árukeresés

How much is my blog worth?



My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Hello Kitty GPS

20:44 :: rc

Index főoldala ma: "nem tudunk olyan kütyüről, amiből nincsen Kitty-s." Na mondom, GPS biztos nincs. Hát tévedtem. Tajvani barátaink persze, hogy megcsinálták!

Hello Kitty fej jelzi az autó pozícióját, és természetesen a menük alapszíne is rózsaszín. A navigáción kívül mp3 lejátszó, film és képnézegető van benne. Csak a húgom valahogy tudomást ne szerezzen róla...

Alapvetően teljesen korrekt műszaki paraméterekkel: 3,5 collos kijelző, 400 MHz-es processzor, a szokásos Windows CE 5.0, SiRF Star III-as vevő, a térkép meg SD kártyán. Arra nem volt elég a kínai tudásom (na jó, a fordítóprogramé...) hogy kiderítsem, milyen cucc szolgáltatja hozzá az alapot.

Tajvanban az ára sem barátságtalan, kábé 55.000 Ft-ért a tiéd lehet egy ilyen. Egyébként nagyon kíváncsi lennék, mi történne, ha az ember beletenne egy magyar iGO térképet? Szerintem működne. De a nagy titokra nem tudom a választ: vajon a Kitty fej megmaradna?

1 komment

Címkék: gps hello kitty pna

A bejegyzés trackback címe:

https://gpskalauz.blog.hu/api/trackback/id/tr99197333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sammi 2008.08.01. 23:53:50

Sziasztok, na meg ez is nekem már ez a gps túl sok, mamár láttam ilyen macskás gumit biczóra, de ez már nagyon sok, tamagocsiban nincs ilyen?????? halkan megjegyzem nem normális, aki ezt italálta
süti beállítások módosítása