GPS kalauz

Navigációról kezdőknek és vérprofiknak. Hogy el ne tévedj a navigáció útvesztőjében!

Kedvenc blogunk

Egy kis lazításnak ajánljuk:

Lényeg a lényeg blog

Árukeresés

How much is my blog worth?



My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Az első lépések a Garmin-mobil felé

08:19 :: rc

Úgy látszik, több volt üres fenyegetőzésnél, amikor a Garmin két hete megszellőztette, hogy egy éven belül beszáll a mobiltelefon üzletbe. Most pedig már meg is jelent az első valakivel közös fejlesztésű "Garmin mobil" (hogy sejthette ezt a sajtószóvivőjük már két héttel ezelőtt?! Rejtély:)

Bár Garminék már közösködtek más mobilcégekkel is (pl. Sony Ericsson, LG) de azokhoz külső GPS és külön szoftver kellett. A GPSmagazine.com szerint viszont ez az első alkalom, amikor navigációs szoftvert a Garmin egy mobilgyártóval közösen fejleszti.

A Gigabyte GSmart i350 először csak Tajvanban lesz kapható, onnan merészkednek majd tovább a tapasztalatok fényében. A Windows Mobile 6-ot futtató kütyü egyébként beépített SiRF Star III-as vevőt is kapott, képes GPS adatrögzítésre, illetve pl. fotók megosztátására, amik a Gigabyte szóvivője szerint baromi jól mutatnak a 2,6"-os 640x480-as felbontású érintőképernyőn.

Egy dolgot azért nem teljesen értek: a Gigabyte GSmart i350 meglepően sok közös vonást mutat... ...a Gigabyte GSmart i350-el, amit a nyáron mutattak be. Csak akkoriban még szó nem volt a Garminról...

2 komment · 1 trackback

Címkék: mobil gps mobiltelefon garmin gigabyte

A bejegyzés trackback címe:

https://gpskalauz.blog.hu/api/trackback/id/tr9219352

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: bespoke radiator covers cost 2019.01.14. 04:57:34

Segítség az Opera Minihez - Magyar Opera

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna · http://gpskalauzblog.hu 2008.02.24. 14:09:30

ha valaki tud ilyen telót kérem írjon vagy ha esetleg az árát megtudná mondani.... Ide írjon:anna.orosz@citromail.hu

rc · www.gpskalauz.blog.hu 2008.02.24. 19:01:39

Google a barátod:) 500 euro az ára, hozzánk legközelebb nyugatra Olaszországban, keletre az oroszoknál kapható: www.gigabytecm.com/Eng/gbc_where2buy.aspx?tabIndex=6
süti beállítások módosítása